Concurs – Hotel Trotus te trimite in luna de miere

concurs onesti

Imperial Ballroom – Hotel Trotus Onesti, lanseaza in 2020, concursul
“Hotel Trotus te trimite in luna de miere”
Concurs ce va premia cuplul castigator, beneficiar al unei nunti organizate in perioada 01 februarie 2020 – 15 noiembrie 2020, cu o vacanta all inclusive de lux intr-o tara exotica. La concurs pot participa toate cuplurile ce isi vor organiza nunta, in anul 2020, la Hotel Trotus – Imperial Ballroom Onesti.
Regulament de concurs
1. Organizator:
SC AREA GLAM EVENTS 34872128 , J…
Emil Rebreanu Nr. 1, Onesti, Judetul Bacau 601059 , ROMANIA
Tel. 0735900582
Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.
2. Locul de desfasurare a concursului:
Concursul este organizat si se desfasoara pe pagina de Facebook a Hotel Trotus Imperial Ballroom (https://www.facebook.com/cazareonesti/). Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa indepliniti urmatoarele conditii:
A.sa aveti cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com, completat cu o adresa de e-mail valida si nume / prenume reale.
B.sa fiti beneficiarii contractuali ai unei nunti organizate in locatia Imperial Ballroom Onesti, in anul 2020, indiferent de data semnarii acestuia.
C. sa va exprimati acordul in scris privind participarea la acest concurs, trimitand solicitarea dumneavoastra la adresa de e-mail: Marketinghoteltrotus@gmail.com
3. Perioada de desfasurare a concursului:
Concursul “Hotel Trotus te trimite in luna de miere” se desfasoara in perioada 01 Ianuarie 2020– 15 Noiembrie 2020
4. Dreptul de participare:
Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie si care este beneficiarul unui eveniment privat (nunta) organizat in locatia Imperial Ballroom in intervalul 15 februarie 2020 – 15 noiembrie 2020, dupa cum rezulta din contractul de servicii semnat de acesta.

5. Desemnarea castigatorilor:
Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sort in data de 20 noiembrie 2020
Daca persoanele declarate castigatoare nu confirma primirea informatiilor furnizate (nu raspund telefonic / e-mail) in termen de maximum 2 zile de la data comunicarii, premiile castigate de persoanele in cauza se vor redirectiona catre persoanele care vor fi extrase la o a doua extragere.
6. Protectia datelor personale:
Organizatorul nu are ca scop strangerea si utilizarea datelor cu caracter personal in cadrul acestui concurs.
Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:
Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail pe care candidatii o folosesc pentru a valida inscrierea in concurs precum si a datelor oferite cu acest scop. Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/ prenume, varsta, ocupatia, nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiilor stabilite prin acest Regulament;
Stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate.
Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.
Participantii au dreptul sa refuze, in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la concurs sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Participantii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.
Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.
7. Litigii:
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.! Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre participanti.
Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila, a retelelor de Internet sau a platformei de socializare Facebook.
Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.
Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiilor.
Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii inscrisi in acest concurs, ori pentru consecintele care decurg din acesta actiune.