Fidelizare

Regulament de desfasurare a programului de fidelitate

TROTUS VIP GOLD CARD

Organizatorul

Organizatorul este compania S.C. TROTUSUL S.A. cu sediul social in Bucuresti, Blv. Traian nr 246, etaj 1, ap 1, sector 2, nr. de inreg. la Registrul Comertului J04/4625/2016, cod fiscal RO958985

Durata

Perioada valabilitatii programului de fidelitata este nelimitata.

Conditii de validitate – program de fidelitate

In programul de fidelitate se poate inscrie orice persoana fizica cu varsta de minim 18 ani, care

achizitioneaza servicii din cadrul Hotelului Trotus, precum si Complexul Tursitic Barlogul Ursului

in valoare de minim 500 lei coroborat cu o sedere minima de 2 nopti in cadrul locatiilor.

Puteti solicita la receptie sau la adresa marketing@hoteltrotus.ro inscrierea in programul de fidelitate TROTUS VIP GOLD CARD. La prezentarea cardului* in cadrul complexului Trotus, in calitate de membru al programului de fidelitate TROTUS VIP GOLD CARD beneficiati de urmatoarele reduceri:

DISCOUNT 10% la tariful de receptie (reducere acordata exclusiv pentru rezervarile realizate prin intermediul departamentului de rezervari al hotelului TROTUS; reducerea nu se aplica si la suplimente – pat sau mese pentru copiii cu varsta peste 7 ani)

DISCOUNT 20% la tariful de receptie pentru minim 4 nopti de cazare petrectute la Hotel Trotus sau Complex Turistic Barlogul Ursului (reducere acordata exclusiv pentru rezervarile realizate prin intermediul departamentului de rezervari al hotelului TROTUS; reducerea nu se aplica si la suplimente – pat sau mese pentru copiii cu varsta peste 7 ani)

LATE CHECK-OUT– aceasta facilitate se acorda numai membrilor TROTUS VIP GOLD CARD in limita disponibilitatii Hotelurilor. Oaspetii trebuie sa solicite aceasta facilitate la chek-in.

DISCOUNT 30% pentru transportul clientilor de la Aeroportul Bacau catre locatiile TROTUS

DISCOUNT 10% la comenzile a-la-carte in restaurantele si barurile hotelului


*Pentru a beneficia de facilitatile programului TROTUS VIP GOLD CARD va rugam sa prezentati cardul de fiecare data cand solicitati reducerile aferente programului. Cardul trebuie prezentat inainte si nu dupa solicitarea serviciilor, in vederea obtinerii reducerilor de tarif, la oricare din centrele hotelului. Va multumim!

**sejururile eligibile pentru program sunt cele efectuate in urma rezervarilor solicitate prin intermediul departamentului de vanzari al hotelului TROTUS la adresa de e-mail: receptie@hoteltrotus.ro sa la nr de fix: 0234319200

Termeni si Conditii

Dorim sa va informam ca SC TROTUSL SA este Operator de date cu caracter personal in baza notificarii ANSPDCP nr. 70101/21.08.2008 si respecta legile in vigoare referitoare la confidentialitatea datelor colectate

TROTUS VIP GOLD CARD este un program de fidelitate destinat clientilor hotelului TROTUS, al carui scop este acela de a oferi anumite reduceri membrilor sai, in conformitate cu termenii, conditiile si limitarile specificate mai jos. Prin completarea formularului de inscriere in programul de fidelitate, solicitantul accepta sa primeasca pe e-mail sau prin telefon/posta informatii si oferte speciale ale SC TROTUSUL SA.

TROTUS VIP GOLD CARD este un serviciu gratuit, furnizat de catre SC TROTUSUL SA clientilor fideli ai hotelului TROTUS si BARLOGUL URSULUI cu varsta implinita de minim 18 ani. Pentru a beneficia de acest serviciu solicitantul trebuie sa completeze formularul de pe verso. Datele personale furnizate prin intermediul formularului de inscriere trebuie sa corespunda realitatii si sa fie complete. In cazul in care datele furnizate se dovedesc a fi inexacte sau incomplete, SC TROTUSUL SA isi rezerva dreptul de a suspenda temporar sau definitiv calitatea de membru al programului de fidelitate TROTUS VIP GOLD CARD.

Cardul de fidelitate poate fi utilizat numai de catre detinatorul acestuia. Transmiterea cardului catre terte persoane este interzisa, iar reducerile si beneficiile nu se acorda altor persoane care nu sunt inscrise in program, chiar daca acestea se afla in posesia unui card de fidelitate. Daca o alta persoana decat posesorul cardului incearca sa obtina reduceri in centrele hotelului, cardul poate fi retinut si anulat de catre SC TROTUSUL SA.

Reducerile si beneficiile pe care le ofera acest card nu pot fi utilizate in combinatie cu alte reduceri, pachete turistice sau oferte promotionale, decat in cazurile indicate in mod expres in ofertele si campaniile de promovare ale hotelului.

Toate facilitatile oferite prin programul de fidelitate TROTUS VIP GOLD CARD se acorda in limita disponibilitatii hotelului din momentul solicitarii. SC TROTUSUL SA nu acorda reduceri suplimentare sau despagubiri in cazul in care nu poate onora din motive de disponibilitate o anumita cerere.

Posesorului cardului de fidelitate i se poate retrage calitatea de membru TROTUS VIP GOLD CARD daca acesta produce daune hotelului, are o conduita necorespunzatoare in cadrul si la adresa personalului sau clientilor hotelului. Membrii programului de fidelitate trebuie sa anunte SC TROTUSUL SA pe e-mail/fax sau prin posta daca au pierdut sau le-a fost furat cardul.

Pentru a beneficia de facilitatile programului de fidelitate TROTUS VIP GOLD CARD, posesorul acestuia trebuie sa prezinte cardul de fiecare data cand solicita reducerile aferente programului de fidelitate. Membrii programului de fidelitate trebuie sa prezinte cardul de fidelitate inainte si nu dupa solicitarea serviciilor in vederea obtinerii reducerilor de tarif, in oricare din centrele hotelului. Personalul hotelului TROTUS are dreptul de a verifica identitatea detinatorului cardului de fiecare data cand considera necesar.

Membrii programului de fidelitate TROTUS VIP GOLD CARD pot solicita incetarea calitatii de membru printr-o cerere transmisa pe e-mail/fax sau prin posta, urmand ca aceasta sa fie solutionata in maxim 24 ore de la primire.

Companiile, firmele si grupurile de persoane nu sunt eligibile pentru a deveni membri ai programului de fidelitate TROTUS VIP GOLD CARD. In aceste cazuri va rugam sa contactati departamentul de marketing la adresa marketing@hoteltrotus.ro  pentru o oferta personalizata.

SC TROTUSUL SA isi rezerva dreptul de a modifica conditiile programului de fidelitate fara un anunt in prealabil. Eventualele modificari vor aparea insa in pe website-ul hotelului TROTUS.

Pentru orice alte informatii sau nelamuriri puteti contacta Departamentul Marketing la adresa de

Email: marketing@hoteltrotus.ro sau direct la receptiile Hotelurilor

Prezentul Regulament este pus gratuit la dispozitia clientilor si oaspetilor la toate receptiile

Hotelurilor precum si pe site-ul www.hoteltrotus.ro.