Uncover the Magic of the Mountains!

Barlogul Ursului

Barlogul Ursului este un complex destinat relaxarii, recreerii dar si distractiei in inima muntilor!

Program

Ora de check-out: 11:00

Rezervari:

0735 900 582

Facilitati:

  • Acces ATV
  • Sauna
  • Teren de Fotbal
  • Foc de Tabara

Recenziile clienților noștri

Jean Metehau

Totul a fost perfect!Cazarea,noi am stat în căsuțe,cât și masa au fost excelente!Personalul foarte amabil si mereu disponibil.Faptul ca restaurantul este separat de camerele de cazare îl consider un avantaj!Restaurantul arata foarte bine,dispune de un semineu si este deschis doar pt cei cazati in complex!Curatenia este si ea la un nivel maxim!Recomand din tot sufletul si cu siguranța vom reveni

Mihai Vecu

O locație frumoasă bogată în aer curat și liniște.

fire man

O locație absolut superbă din toate punctele de vedere. Recomand!

Nicolae Marcoci

O locație superbă, nu-ți trebuie nimic mai mult pentru relaxare!

Bârlogul Ursului te invită într-un paradis ascuns în inima munților. Descoperă căsuțele de lemn, dotate cu tot ce îți trebuie pentru o evadare perfectă.

Sauna, restaurantul intim cu semineu și terasa te vor surprinde plăcut. Aici, fiecare moment devine o amintire prețioasă. Fie că sărbătorești un eveniment, participi la un team-building sau pur și simplu te relaxezi, Bârlogul Ursului transformă fiecare clipă în magie.

De la plimbări cu ATV-ul, pescuit, la porc la proțap sub cerul instelat, am pregătit o mulțime de activități care mai de care mai atractive. Iarna, săniușul și schiatul la doar 10 km distanță te vor face să te simți ca în copilărie.

Cu tarife începând de la 350 lei/noapte, Bârlogul Ursului este refugiul tău de vis, accesibil și primitor. Rezervă experiența ta la 0735900582.

Vino să descoperi drumul către fericire pe ruta Comănești – Miercurea Ciuc. Hai la Bârlogul Ursului și trăiește povestea ta!

Cookie Consent with Real Cookie Banner Call Now Button