ELEGANȚĂ BRITANICĂ ÎN INIMA ORAȘULUI

DOLCE MARIA

Cu o capacitate intimă de 80 de persoane, acest salon regal și rafinat se evidențiază ca locația ideală pentru a găzdui evenimente restrânse, fie ele botezuri, aniversări sau orice alt tip de petreceri private.

Va punem la dispozitie:

Capacitate 50 - 80
Parcare privata
Decor britanic
Facilitati de Cazare

Servicii Complementare:

Decorațiuni / Aranjamente
Candy-Bar / Tort
Open-Bar / Cocktail
Photo-Booth
Limuzină
DJ
360 Video

Tipuri de evenimente:

Fiți în centrul atenției și oferiți oaspeților dvs. o experiență unică, într-un cadru care poate gazdui orice tip de eveniment. Cu Dolce Maria, fiecare moment este transformat într-o ocazie specială, care lasă o amprentă durabilă în memoria invitatilor. Aici, fiecare eveniment devine o experiență memorabilă, plină de rafinament și eleganță.

Evenimentul tau, prioritatea noastra!

Dolce Maria este un salon și un spațiu care capturează esența stilului britanic, unde luxul se îmbină cu un confort ideal. Aici, oaspeții pot savura gustul rafinat al unui eveniment exclusivist, îmbogățit cu detalii atent alese pentru a crea o atmosferă deosebită. Spațiul intim și elegant creează o ambianță caldă și primitoare, făcând fiecare oaspete să se simtă special și apreciat.

Cere o oferta

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Prin folosirea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor introduse, conform politicii de confidențialitate.
Cookie Consent with Real Cookie Banner Call Now Button