Săli evenimente

HOTEL TROTUS

Săli evenimente

Alege dintre cele patru săli pentru evenimente, gândite și proiectate într-o notă clasică și elegantă. O petrecere reușită rămâne o amintire de neuitat, motiv pentru care Echipa Hotel Trotus și-a propus să transforme fiecare eveniment într-un moment memorabil. Evenimentele de familie, private sau corporate capătă nota rafinamentului.

 IMPERIAL BALLROOM

NUNȚI, BOTEZURI, ANIVERSĂRI

IMPERIAL BALLROOM

Descoperiți luxul și eleganța în inima orașului! Imperial Ballroom, o locație uluitoare pentru evenimente cu o capacitate de până la 400 de persoane, vă așteaptă să vă impresioneze cu designul său rafinat, decorațiuni somptuoase și servicii de neegalat. Ales de elita afacerilor și oficialitățile orașului, acest spațiu de 5 stele vă promite o experiență de neuitat.

Galerie foto & video IMPERIAL BALLROOM

Kaya - Bistro & Lounge

Kaya - Bistro & Lounge

Doriți să vă surprindeți oaspeții? KAYA, cel mai spectaculos club din regiune, se transformă într-o locație extravagantă și nonconformistă pentru evenimentele dvs.! Cu un design tropical, lumini ambientale și ecrane LED uriașe, KAYA este alegerea perfectă pentru cei care aspiră la un eveniment cu adevărat memorabil și inedit.

Galerie foto & video Kaya - Bistro & Lounge

Taverna Trotușului

Taverna Trotușului

Sărbătoriți într-un cadru rustic și modern la Taverna Trotusului! Această locație intimă, cu o capacitate de 100 de persoane, oferă un ambient autentic și primitor pentru evenimentele dvs. private. Descoperiți atmosfera unică a Taverna Trotusului și lăsați-vă seduși de farmecul său special.

Galerie foto & video Taverna Trotușului

Dolce Maria

Dolce Maria

Experimentați eleganța și rafinamentul în stil britanic la Dolce Maria! Cu o capacitate de 80 de persoane, acest salon este locația perfectă pentru botezuri și petreceri private restrânse. Apreciat de tineri și VIP-uri, Dolce Maria vă garantează o atmosferă sofisticată și o experiență de neuitat.

Galerie foto & video Dolce Maria

Salonul Mezanin

Salonul Mezanin

Pentru intimitate și exclusivitate, alegeți Salonul Mezanin! Acest spațiu cochet, cu o capacitate de 40 de persoane, este ideal pentru petreceri restrânse, onomastici, conferințe și prezentări de produse. Bucurați-vă de priveliștea panoramică spre oraș și de atmosfera selectă a Salonului Mezanin, unde eleganța și rafinamentul sunt la ele acasă.

Galerie foto & video Salonul Mezanin

HOTEL TROTUS

Meniuri

Cookie Consent with Real Cookie Banner Call Now Button