5/5

LUX ȘI RAFINAMENT

Imperial Ballroom

Descoperiți luxul și eleganța în inima orașului! Imperial Ballroom, o locație uluitoare pentru evenimente cu o capacitate de până la 400 de persoane, vă așteaptă să vă impresioneze cu designul său rafinat, decorațiuni somptuoase și servicii de neegalat. Ales de elita afacerilor și oficialitățile orașului, acest spațiu de 5 stele vă promite o experiență de neuitat.

Va punem la dispozitie:

Capacitate 150 - 400
Parcare privata
Facilitati de Cazare

Servicii Complementare:

Decorațiuni / Aranjamente
Candy-Bar / Tort
Open-Bar / Cocktail
Photo-Booth
Limuzină
DJ

Tipuri de evenimente:

Recenziile clienților noștri

Mada Stan

Am avut o nunta de poveste la voi si sunt foarte fericita ca v-am ales! Multumim pentru tot, pentru colaborarea faina, calitatea servicilor, multumim echipei de ospatari si bucatari care au tratat invitatii nostri cu multa seriozitate si respect, sunteti forte buni si meritati tot ce ati dobandit! Va pupam

Vrinceanu Gabriela

Locatie de vis, mâncarea delicioasă si frumos prezentată, ospatari profesionisti si atenti! Servire si organizare ireprosabila! Am primit cele mai bune sfaturi si îndrumari la fiecare pas, de la primele etape de organizare a evenimentului nostru, până in ultima secundă a nuntii! Recomandăm cu căldură această locatie si echipă pentru orice eveniment!

Werner Wolf

La nuntă a fost perfect

Padureanu Otilia

Vrem sa va multumim din toata inima, fara voi nunta noastră nu ar fi iesit atât de magica si de minunata, este o locatie de vis unde visele devin realitate, lar magia pride viata in aceasta poveste frumoasa pe care o trăim. Va multumim, iar daca ar fi sa dam timpul înapoi tot la voi ne-am intoarce fara nici o ezitare.

Cere o oferta

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Prin folosirea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor introduse, conform politicii de confidențialitate.
Cookie Consent with Real Cookie Banner Call Now Button