Imperial Ballroom

LUX ȘI RAFINAMENT

Imperial Ballroom

Descoperiți luxul și eleganța în inima orașului! Imperial Ballroom, o locație uluitoare pentru evenimente cu o capacitate de până la 400 de persoane, vă așteaptă să vă impresioneze cu designul său rafinat, decorațiuni somptuoase și servicii de neegalat. Ales de elita afacerilor și oficialitățile orașului, acest spațiu de 5 stele vă promite o experiență de neuitat.

Va punem la dispozitie:

Capacitate 150 - 400
Parcare privata
Cazare la Hotel Trotuș
Acces la noua piațetă din Onești

Servicii complementare:

Decorațiuni / Aranjamente
Candy-Bar / Tort
Open-Bar / Cocktail
Photo-Booth
DJ

Tipuri de evenimente:

Nuntă
Botez
Majorat
Recepție & Lansare produs
Aniversare / Petrecere
Corporate / Simpozion
Team - Building
Prezentare modă / Colecție
Workshop / Seminarii

Recenziile clienților noștri

Locatie de vis, mâncarea delicioasă si frumos prezentată, ospatari profesionisti si atenti! Servire si organizare ireprosabila! Am primit cele mai bune sfaturi si îndrumari la fiecare pas, de la primele etape de organizare a evenimentului nostru, până in ultima secundă a nuntii! Recomandăm cu căldură această locatie si echipă pentru orice eveniment!

Gabriela

Gabriela

Am avut o nunta de poveste la voi si sunt foarte fericita ca v-am ales! Multumim pentru tot, pentru colaborarea faina, calitatea servicilor, multumim echipei de ospatari si bucatari care au tratat invitatii nostri cu multa seriozitate si respect, sunteti forte buni si meritati tot ce ati dobandit! Va pupam

Mada Stan

Mada Stan

La nuntă a fost perfect

Werner Wolf

Werner Wolf

Vrem sa va multumim din toata inima, fara voi nunta noastră nu ar fi iesit atât de magica si de minunata, este o locatie de vis unde visele devin realitate, lar magia pride viata in aceasta poveste frumoasa pe care o trăim. Va multumim, iar daca ar fi sa dam timpul înapoi tot la voi ne-am intoarce fara nici o ezitare.

Otilia

Otilia

Cere informații

Te așteptăm să ne contactezi pentru oferte personalizate, mai multe informații sau orice alta întrebare.

CERE INFORMAȚII