Your Daytime Culinary Escape

KAYA Terrace

Terasa KAYA - O escapadă culinară în lumina zilei! Oferim o experiență gastronomică unică, într-un cadru exotic relaxant. Aici, sub razele blânde ale soarelui, puteți degusta delicii culinare într-un mediu confortabil și primitor.

Recenziile clienților noștri

Carmen Jicmon

Locatie deosebita, portii generoase, personal foarte amabil!

Liviu Ciulei

O locație modernă și relaxantă. Mâncare pentru toate gusturile.

rusti dan

Un loc foarte bun pentru servit masa, mâncare excelenta, servire ireproșabilă, un ambiant superb pentru a lua masa! De revenit aici oricând voi trece prin Onești! Recomand cu încredere aceasta locație!

Sergiu Tivadar

Am luat masa la prânz. Servirea a fost buna și rapidă. Mâncarea foarte buna și multă. Preturi bune pentru așa o locație de mare. Un concept interesant, atât locația cât și servirea pâinii in căciulă. ciorba cu afumătură și ceafa au fost foarte bune. Data viitoare incercam mici uriași.

Program

Luni-Joi: 12:00 – 23:00
Vineri: 12:00 – 20:00
Sâmbătă: 12:00 – 24:00
Duminică: 12:00 – 23:00

Rezervari:

0747 454 602

Meniul nostru a fost atent creat pentru a încorpora cele mai fine ingrediente locale și internaționale, servite cu o prezentare artistică și o abordare modernă.

Chefii noștri experți prepară feluri de mâncare delicioase care vor încânta și cele mai rafinate gusturi.

În plus, avem o gamă impresionantă de cocktailuri, vinuri și băuturi răcoritoare, concepute pentru a completa perfect fiecare masă. Bucurați-vă de o băutură răcoritoare în timp ce admirați peisajul urban, încadrat de vegetația exotică a terasei noastre.

Cookie Consent with Real Cookie Banner Call Now Button